KARAURGAN FEHİM YENİCE Ç.P.A.L İYİLİKTE YARIŞIYOR

11 Ayın Sultanı Ramazan ayına özel olarak düzenlediğimiz " İyilik İmsakiyesi Yarışmamızın " kazananları belli oldu.

27.04.2023 337

Karaurgan Fehim Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin hem akademik başarılarını yükseltmelerini hem de hayatta iyi bireyler olarak yetişmelerini istiyoruz. Bu doğrultuda Ramazan ayını fırsat bilerek öğrencilerimizin iyiliklerini yaymalarını istedik. ''İyilik İmsakiyesi'' kullanarak her güne bir iyilik yapmalarını ve isimlerini iyilik kumbarasına atmalarını istedik. Ramazan ayı sonunda  ise kumbarada ismi en fazla çıkan öğrencimize 500 TL para ödülü vermeyi vaat ettik.  İmsakiyemizde öğrencilerimizin  kolaylıkla yapabileceği iyilikler bulunmaktadır. Yarışmamızda göstermiş oldukları istikrarları sonucunda bütün günleri tamamlayarak iki öğrencimiz 1.olmuştur.  Yarışmamızı 11/C sınıfı öğrencilerinden Sedef KOÇ ve 12/B sınıfı öğrencilerinden Esra YILDIZ kazanmıştır. İki öğrencimize de 500'er TL para  ödülü ilgili öğretmenimizce takdim edilmiştir.

27-04-2023

28-03-2023