Karaurgan Fehim Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: AMAÇLARIMIZ HEDEFLERİMİZ Amacımız profesyonellik, çalışkanlık, sorumluluk, verimlilik, sürekli yenilenme ve analitik düşünme esaslarına dayalı bir kurum olarak; yurt içinde ve yurt dışında hizmet verecek olan gelecek kuşakların liderleri bugünün çocuklarını, çağın gereksinimleri doğrultusunda hayata hazırlayarak Türk milletini, çağdaş uygarlığın yapıcı, üretici, seçkin bir ortağı yapmaktır. Takım gücüyle hedef ve amaçlarına ulaşmak isteyen KARAURGAN LİSESİ uluslararası Eğitim Standartlarına uygun bir şekilde gelişmesine devam ederken, bu yapılanma tarzıyla sadece nitelikli bir eğitimi değil, aynı zamanda yarınlarımız olan gençlerimiz için umut verici pek çok gelişmeyi de hedefliyor.

Misyon: Bütün çalışmalarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasında sevgi – saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır. Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Türkçenin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir.Okul – veli işbirliği sağlanarak, öğrencilerin okulda kazandığı davranışları hayata geçirebilmeleri için çalışılır.Başarının ekip çalışması, teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.35
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 474 442 60 16 (Okul Müdürü Cep 0542 610 88 79)

Belgegeçer -

WEB - https://karaurganlisesi.meb.k12.tr

Adres - KARAURGAN KÖYÜ KARAURGAN KÜME EVLERİ NO 129 SARIKAMIŞ / KARS

Yerleşim Yeri - Karaurgan Köyü Sarıkamış/Kars

Adres - KARAURGAN KÖYÜ KARAURGAN KÜME EVLERİ NO 129 SARIKAMIŞ / KARS

Ulaşım Sarıkamış Merkezden Köy Minübüsleri ile sağlanmaktadır. Minibüsler köyden 08.00´da kalkıp öğlen 14.00´da ilçeden geri dönmektedir. Tek sefer yapılmaktadır. Erzurum Horasan ilçesine de ulaşım aynı uzunlukta ve aynı imkanlarla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kars Merkezine 96 km Sarıkamış İlçesine 35 km uzaklıktadır